CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Love Has Tied Our Hearts Together

Daisypath Anniversary tickers

My Little Princess

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, August 23, 2012

~Selamat Hari Raya~



Hati meronta-ronta nak beraya bersama keluarga tercinta.  Setiap kali dengar lagu raya, setiap kali tengok gambar kawan-kawan bergembira dengan sanak saudara di Facebook, dan setiap kali tulah hati meronta-ronta, menjerit bagai..

Tahun lepas tak pulak rasa macam ni.  Cool je.  Al-maklumlah first time, tak rasa sangat kot.

Mujur ada buah hati pengarang jantung!  Walaupun sunyi tapi dengan adanya si kecik jadi meriah raya kali ni.  Alhamdulillah..







3 comments:

mama-syira said...

Jgn sedih2.. anak suami ada di sisi..hehe..

Alolol omelnya Zara pakai baju kurung :)

Ann Ishak said...

macam tulah perasaannya bila jauh dari keluargakan...jangan sedih ye oja. selamat hari raya maaf zahir dan batin.

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

Selamat Hari Raya Oja...
comel sangat baby girl Oja....
geram tgk dia.. :D

Asmaul Husna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...