CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Love Has Tied Our Hearts Together

Daisypath Anniversary tickers

My Little Princess

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, August 9, 2012

~Facebook~



Ada friend request on my Facebook...bila telek betul-betul rupaanya request dari seorang baby or bayi, and she's not even 1 year old..

Advance kan?? Tak tahu lah siapa yang advance, si baby comel atau makbapaknya..

Zara?

Nak ada Facebook??

Oh please. TIDAK sesuai untuk dia.

A BIG NO!!!

Cukuplah I tempek and update pictures dia dalam Facebook I.

**Laptop and Ipad pun I tak bagi dia pegang.  Oh yelah, anak sipolan-sipolan kecik-kecik dah pandai main Ipad.  Biarlah Zara tak pandai main coz I want her to enjoy childhood life, tak nak dia stuck dengan those things.  But sometimes I bukak jugak Ipad for her tapi untuk nyanyi-nyanyi lah!!

p/s:  I suka cara kawan I Hani didik anak dia Puteri Marissa Balqis (^_^)


2 comments:

PRIMADONA BRANDLICIOUS said...

same with me.. say No to Gadget.. anak bujang i pon tak merasa tau nk bergadget nih.. takmo dia lemas dgn teknologi.. cume dia da terlepas berplaystation walhal baru nk msuk thn

Ann Ishak said...

ada buruknya ek kalau dedahkan terlalu awal teknologi canggih2 ni ke anak2 yang sedang membesar, saya tak pandai nak komen sangat sebab takde anak lagi :)

Asmaul Husna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...