CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Love Has Tied Our Hearts Together

Daisypath Anniversary tickers

My Little Princess

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, March 7, 2011

~~ genap seminggu di Moscow ~~

Semalam ialah hari Ahad dan bersamaan juga dengan 6hb Mac 2011 (ayat skema; lupakan ajer)...dan genaplah jugak seminggu aku bermastautin di Moscow, menghadapi kesejukan hingga ke tulang sum-sum setiap kali pergi dan balik kerja dan yang paling bestnyer..first time tengok snow turun dan first time jugak berjalan ke Ashan (ntah betul ke x aku eja..halal jelah ye) di dalam snow...tetiba aku semacam begitu jakun sekali..hahahahahaha (^_^)

Satu pengalaman baru yang membuatkan aku sungguh teruju...wahhhhh!!! terujakah???? Dan yang paling best sekali seminggu kat sini aku terus dapat selsema dan sakit tekak dan kulit gatal2...Bab selsema dan sakit tekak tu dah biasa dah kat Malaysia..tapi bab yang kulit gatal2 tu waduhhhhhh x tahan sampai menangis teresak2 bila balik kerja di hari ketiga sampai kat Moscow ni..Nasib baik Hubby ada so dialah yang tukang pujuk..dan dialah jugak orang yang tetiba akan menjadi garang-segarangnyer bila aku start aktiviti garu menggaru....hehehe ;D

2 comments:

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

kenapa gatal2 sis? snow kan best?

~♥ OjaAmran ♥~ said...

Yanti..gatal2 tu disebabkan kulit kering...kat sini nampak je sejuk, snow sana sini tapi iklim dia sejuk dan kering..x sama cam malaysia..maybe x biasa lagi..

Asmaul Husna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...