CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Love Has Tied Our Hearts Together

Daisypath Anniversary tickers

My Little Princess

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, February 26, 2013

~Jom holiday~


Kalau dah namanya holiday atau percutian atau bercuti atau menenangkan kepala otak yang berserabut makanya haruslah kita bergumbira sakan!

Bercuti babe, siapa yang tak seronok.  Ermmm, kot ada yang rasa tak seronok bila bercuti, sila pergi jumpa doktor ye *pelik pulak*

Percutian kali ni agak different dari percutian-percutian yang sebelum ni..

Teringat zaman dulu kala masa bujang..aceh! Bujang y'oulss (^_^)...Zaman anak dara..memang menggila.  Kalau kata nak bercuti tu tak menyempat.  Yang lagi giler I pernah plan one day before..Nasib baik kawan-kawan yang budiman free.  Petang call kawan-kawan, decide then tomorrow morning nya terus gerak! Tu percutian kat Pangkor, percutian bidan terjun namanya.  Disebabkan bidan terjun sangat ha amek ko! Pegi Pangkor pun sesat, tengahari gerak maghrib baru sampai jeti Pangkor.

Tapi kalau bercuti luar dari Malaysia haruslah ku menjalankan sedikit research dan menempah tiket awal-awal sebab nak dapat tiket murah..Haha.. Harus la ada strategi jugak kan.  Bukan la setiap kali pun hentam kromo je..Hewhewhew

Bercuti time bujang dulu pagi kuar hotel, malam buta baru balik bilik.  Yelah namanya pun bercuti dengan orang bujang.

But now, bila dah ada family, ada laki, anak kecik kenalah reserve sikit perangai tu.  Jangan ikut kehendak hati je nak bersuka ria.  Kena fikir jugak laki penat, anak nak rehat. Kata akar di sini ialah "jangan pentingkan diri sendiri"..

*Oh, nampaknya tersesat sikit*

Back to reality!

Mana destinasi awak?

Nak rahsia dulu boleh? *gedix*

Doakan kami selamat pergi dan balik ye di percutian yang agak different kali ni (^_^)



3 comments:

Anis Rahim said...

hapie holiday, oja...bestnye klu dpat g holiday cam oja....huargghhhhhh.....

~♥ OjaAmran ♥~ said...

Anis..nanti kita plan holiday sesama ye..lagi seronok pegi ramai2 (^_^)

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



Asmaul Husna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...