CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Love Has Tied Our Hearts Together

Daisypath Anniversary tickers

My Little Princess

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, October 31, 2011

~Alahai Kerun @ KNK~

Alahai Kerun.. nak ketawa pun ada!! Macam-macam tau dia ni..Apepun terima kasih banyak diucapkan pada Kerun coz she help me a lot masa kat Malaysia and even kat Moscow ni.. Sayang ko Kerun!!! Muah!!

Cerita kelakar makcik ni ialah; aku dok suruh dia belikan serbuk kelapa tapi dibelikannya aku kelapa kering.

serbuk kelapa
kelapa kering

 Katanya dia confuse. Al-maklum ni first time dia jumpa benda-benda ni. Huwaa..apelah aku nak buat dgn kelapa kering tu gamaknyer. Kena buat kuih yg berkonsepkan kelapa banyak2 la ye Kerun? Bukan sikit kawan2 kelapa kering yang dia belikan..banyak!! Lebih kurang 100 lebih paket..huwaaa lagi... Tapi dalam pada huwaaa...huwaaa ni aku rasa nak gelak pun ada.  Actually aku nak serbuk kelapa yg bila kita campur air jadik santan tu..

Dahnyer sian la si Kerun ni..harap-harap dapat la tukar kan Kerun! Huwaaa....Huhu...Hehehe




7 comments:

Anis Rahim said...

oja...nape kerun jd camtu....hahahha...anyway, pampers die da belikan ke???

~♥ OjaAmran ♥~ said...

Anis Rahim: hahahaha (^_^) aku pun xtau nape dia tu..ala2 kelam kabut je minah tu..as usual la kan..pampers dah beli dah, dia g ngan "bfren" dia rasanya..dahnyer org kat tesco tanya dia "beli utk anak ke?"..ngee ngee ngee

Aku intan yann brand said...

hi, minta izin folow..

klu ade mase, jengukla corner sy

~♥ OjaAmran ♥~ said...

Intan Yann: follow ajer..jgn malu2..skrg jugak sya jengah corner awak! :D

Anis Rahim said...

kerun...kerun...x abis2 ngan kelamb kabut die tu ek..heheheh...Ojaa...kerun da ade BF ke??? ngan opismate die tu ke?????...byk ke pampers yg die beli???

~♥ OjaAmran ♥~ said...

Anis: not sure BF ke kwn je ke..apepun "FauziahGhaus" doakan yg terbaik utk Anis n Kerun.. :D

mama-syira said...

hahahahahha
kerun oh kerun

kenapalah tak sudah2 lagi kecoh nye tu

oja, ko nak suruh dia belikan pampers elok2. aku takut dia belikan pampers dewasa je kang

Asmaul Husna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...