CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Love Has Tied Our Hearts Together

Daisypath Anniversary tickers

My Little Princess

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, January 25, 2011

~~saya dah nikah~~

Tajuk cerita di atas adalah benar belaka...

Mungkin ramai kengkawan yg terkejut n tak percaya..tapi percayalah sebab ini adalah kenyataan...Macam ni citernyer...kalau ikutkan perancangan awal, kami sepatutnya bernikah sehari sebelum our big day iaitu pada 4hb Februari 2011 bersamaan dengan hari Jumaat yg mulia...

Memandangkan En. Suami akan ikut ke Moscow jadinya kami terpaksa bernikah awal untuk dapatkan sijil nikah coz itu adalah salah satu syaratnya..Kalau nak jugak ikut plan awal tu, jawabnyer aku kena la pegi dulu sengsorang dan En. Suami kena la pegi kendian...eh, x kose aku. takut weiiii!!! Lagipun mesti punya En. Suami risau nak lepaskan aku pegi sengsorang ke negara tuh!!! dah la perjalanan pun jauh...sure bosan sengsorang kan..

Jadinya kami (pasangan suami isteri yg baru bernikah ni ^_^) dah sepakat untuk memilih hari Jumaat jugak bersamaan 14hb Januari 2011 jam 2.30 petang untuk bernikah dan majlis pernikahan berlangsung di rumah mak...Alhamdulillah, walaupun majlis berlangsung dlm keadaan yg serba "kelam kabut" (mak andam xde, so solek sendiri...baju nikah siap @ 12 pm..photographer pun xde) tapi semuanya berjalan lancar dan dengan sekali lafaz aku dgn rasminya telah bergelar "Puan Fauziah"...Amin...

p/s:  doakan kebahagiaan keluarga baru kami ya...terima kasih ;D tapi kekadang masih tersasul bila borak dgn member bahasakan En. Suami sebagai "boyfriend"...hahahaha

4 comments:

mama-syira said...

Tahniah Puan Fauziah! Welcome to the club! Semoga kekal bahagia selalu..

~♥ OjaAmran ♥~ said...

Thank you so much Puan Farah! (^_^)

♥♥~MoMmY MimiL~♥♥ said...

Oja, tahniah! akak baru tau awak dh nikah nih...nway, selamat melayari alam baru...:)

Ms Pearl said...

oja dahling amacam best tak? heheheheheheheheheheh

you know what i mean heheheheh

Asmaul Husna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...