CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Love Has Tied Our Hearts Together

Daisypath Anniversary tickers

My Little Princess

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, April 2, 2014

Assalamualaikum Malaysia!


Dah sebulan baru nak ber"Assalamualaikum Malaysia".. Hehehe

I'm back! For good of course.

Alhamdulillah, dipermudahkan semua urusan walaupun teramat sibuk di awalnya.  Sebab tu lah baru hari ni dapat update entry terbaru.

Takde entry apapun, cumanya nak bagitau dah balik.

Untuk kawan-kawan di Facebook, rasanya semua dah tau kot?!

Add caption
Ermm, banyak nak cerita tapi slowly la ye.

Cerita cuti Egypt yang tertunggak almost 3 bulan, persinggahan di Dubai masa transit aritu, cerita packing barang sampai budak kat atas tu yang pakai winter jacket tp berkasut crocs Dora, cerita "weather shock" bila sampai sini, cerita hutan terbakar..

Arghhh!! Banyak nak cerita.




5 comments:

Miss Brenito said...

wah, dah balik mesia, patut lama tak hapdet.. btw apa nama FB?

~♥ OjaAmran ♥~ said...

Miss Brenito..mari kita ber"fren" di facebook - FAUZIAH AMRAN :) masa request ckp tau yg awak "Miss Brenito" kalau idok susah nak diapprove nanti (baget diva)..hahaha

Intan Wandalaara said...

hi..singgah baca entry dan follow awak :)

~♥ OjaAmran ♥~ said...

Tq Intan..u folo i, i folo u..hikss :) salam perkenalan

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Asmaul Husna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...